Forum

Powrót info o złozonych ofertach

A.

Anna .....

32

Witam,
Aktualnie chce sporządzić informację o złożonych ofertach do Prezesa UZP- jednak nie widzę ikonki umozliwiajacej mi ja sporządzić,
Czy faktycznie tej ikonki nie ma aktualnie?
Czy ktoś potwierdziłby mi powyższe, będę wdzięczna za udzielenie informacji.
Witam, Aktualnie chce sporządzić informację o złożonych ofertach do Prezesa UZP- jednak nie widzę ikonki umozliwiajacej mi ja sporządzić, Czy faktycznie tej ikonki nie ma aktualnie? Czy ktoś potwierdziłby mi powyższe, będę wdzięczna za udzielenie informacji.
0
2021-04-16 11:45 0

M.

Monika .....

1

W dniu dzisiejszym była awaria portalu e-zamówienia może w związku z tym nie widziałaś ikonki. Ikonka jest , dziś rano jeszcze udało mi się taką informację sporządzić. My dzwoniliśmy do Uzp i taką informację uzyskaliśmy, ale teraz już uzyskaliśmy wiadomość że podobno portal został już naprawiony.
Pozdrawiam
W dniu dzisiejszym była awaria portalu e-zamówienia może w związku z tym nie widziałaś ikonki. Ikonka jest , dziś rano jeszcze udało mi się taką informację sporządzić. My dzwoniliśmy do Uzp i taką informację uzyskaliśmy, ale teraz już uzyskaliśmy wiadomość że podobno portal został już naprawiony. Pozdrawiam
0
2021-04-16 11:58 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy