Forum

Powrót ogłoszenie o realizacji umowy- postępowanie UE

R.

Renata .....

1

Witam,
czy ktoś z Państwa robił ogłoszenie o realizacji umowy na platformie e-zamówienia dla przetargu nieograniczonego UE?
Próbowaliśmy wysłać ogłoszenie ale niestety nie udało się. W trakcie wypełniania ogłoszenia w części „Podstawowe informacje o zawartej umowie” należało obowiązkowo (pole-okienko zaznaczone czerwoną gwiazdką) „Numer ogłoszenia o wyniku zamówienia w BZP lub Dz. U. UE”. Po kliknięciu w strzałkę z prawej strony pojawia się komunikat pod okienkiem: „No records found”. Samo głoszenie można zapisać, jednak system informuje, że ogłoszenie jest wypełnione z błędem, można zapisać ale nie można przesłać.
Witam, czy ktoś z Państwa robił ogłoszenie o realizacji umowy na platformie e-zamówienia dla przetargu nieograniczonego UE? Próbowaliśmy wysłać ogłoszenie ale niestety nie udało się. W trakcie wypełniania ogłoszenia w części „Podstawowe informacje o zawartej umowie” należało obowiązkowo (pole-okienko zaznaczone czerwoną gwiazdką) „Numer ogłoszenia o wyniku zamówienia w BZP lub Dz. U. UE”. Po kliknięciu w strzałkę z prawej strony pojawia się komunikat pod okienkiem: „No records found”. Samo głoszenie można zapisać, jednak system informuje, że ogłoszenie jest wypełnione z błędem, można zapisać ale nie można przesłać.
0
2021-05-13 12:24 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Pewnie znowu jakies problemy na platformie, ja kiedys probowałam zrobić ogloszenie o wykonaniu umowy chyba przez 3 dni, bo wlasnie tam gdzie były rozwijane listy (a nie do wpisania ręcznie) ciągla bym komunikat "no records found". Proponuje uzbroic się w cierpliwość.
Pewnie znowu jakies problemy na platformie, ja kiedys probowałam zrobić ogloszenie o wykonaniu umowy chyba przez 3 dni, bo wlasnie tam gdzie były rozwijane listy (a nie do wpisania ręcznie) ciągla bym komunikat "no records found". Proponuje uzbroic się w cierpliwość.
0
2021-05-13 15:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy