Forum

Powrót przedmiotowe dokumenty - uzupełnienie

A.

Anna .....

0

Postępowanie prowadzone w trybie podstawowym - dostawa sprzętu informatycznego. W formularzu ofertowym wykonawca wskazywał jaki sprzęt oferuje (producent sprzętu, nazwa handlowa, model i typ oferowanego sprzętu) dodatkowo do oferty wykonawcy mieli dołączyć tabelę zgodności, w której w poszczególnych wierszach mieli wpisać wartości parametrów oferowanego sprzętu, które nie mogły być gorsze od minimalnych wymagań. Po weryfikacji zaoferowanego sprzętu wyszło mi, że Jeden z Wykonawców zamiast wpisać w tabelę, to co oferuje, przepisał warunki minimalne. I co teraz z tym?
Do dokumentów przedmiotowych wzywamy wykonawcę, jeżeli ich nie złożył albo są niekompletne. Tutaj wykonawca uzupełnił wszystko tylko, że źle wpisał wartości niektórych parametrów. Nie odrzucę go, bo spełnia warunki minimalne. Mam to wyjaśnić i poprawić jako inną omyłkę? Czy co z tym zrobić?
Dopuściłam uzupełnienie dokumentów przedmiotowych.
Postępowanie prowadzone w trybie podstawowym - dostawa sprzętu informatycznego. W formularzu ofertowym wykonawca wskazywał jaki sprzęt oferuje (producent sprzętu, nazwa handlowa, model i typ oferowanego sprzętu) dodatkowo do oferty wykonawcy mieli dołączyć tabelę zgodności, w której w poszczególnych wierszach mieli wpisać wartości parametrów oferowanego sprzętu, które nie mogły być gorsze od minimalnych wymagań. Po weryfikacji zaoferowanego sprzętu wyszło mi, że Jeden z Wykonawców zamiast wpisać w tabelę, to co oferuje, przepisał warunki minimalne. I co teraz z tym? Do dokumentów przedmiotowych wzywamy wykonawcę, jeżeli ich nie złożył albo są niekompletne. Tutaj wykonawca uzupełnił wszystko tylko, że źle wpisał wartości niektórych parametrów. Nie odrzucę go, bo spełnia warunki minimalne. Mam to wyjaśnić i poprawić jako inną omyłkę? Czy co z tym zrobić? Dopuściłam uzupełnienie dokumentów przedmiotowych.
0
2021-05-20 10:51 0

M.

Małgorzata .....

99

A czy te parametry są punktowane? bo jeśli nie to nie widzę przeszkód, żeby pozostawić to tak jak jest, bo zasadniczo nie może poprawić oferty.
A czy te parametry są punktowane? bo jeśli nie to nie widzę przeszkód, żeby pozostawić to tak jak jest, bo zasadniczo nie może poprawić oferty.
0
2021-05-20 14:41 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy