Forum

Powrót Kryterium - umowa o pracę

T.

Tomasz .....

0

Dzień dobry,
kwestia art 95 jest dla mnie jasna, lecz pojawiła sie u mnie wątpliwość odnośnie dostaw IT w której są usługi (np wdrożenie systemu). Stosunek kwoty jest np 80% sprzęt a reszta to robocizna. W związku z tym czy powinienem wymagać UOP, czy może mogę zapunktować UOP osób wykonujących wdrożenie?
Dzień dobry, kwestia art 95 jest dla mnie jasna, lecz pojawiła sie u mnie wątpliwość odnośnie dostaw IT w której są usługi (np wdrożenie systemu). Stosunek kwoty jest np 80% sprzęt a reszta to robocizna. W związku z tym czy powinienem wymagać UOP, czy może mogę zapunktować UOP osób wykonujących wdrożenie?
0
2021-05-24 10:10 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Ja bym tutaj kryterium nie stosował, ponieważ główny przedmiot zamówienia to dostawy i stosujemy tu przepisy dot. dostaw, a wobec tego nie stosujemy art. 95.
Ja bym tutaj kryterium nie stosował, ponieważ główny przedmiot zamówienia to dostawy i stosujemy tu przepisy dot. dostaw, a wobec tego nie stosujemy art. 95.
0
2021-05-24 10:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy