Forum

Powrót Oświadczenie art. 125

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
proszę o pomoc, bo troszkę się zakręciłam. Oświadczenie art. 125 podzieliłam na dwa czyli o spełnieniu wymagań i braku wykluczenia. Pytanie czy muszę przygotować te oświadczenia jeszcze oddzielnie dla podmiotów udostępniających lub podwykonawców? Rozumiem, że podmioty udostępniające mają obowiązek złożyć te oświadczenia razem z ofertą? Jest też wiele wzorów tych oświadczeń, nie ma jednego z góry narzuconego jak za starej ustawy i sama do końca nie wiem co powinno się w nich znajdować.
Dzień dobry, proszę o pomoc, bo troszkę się zakręciłam. Oświadczenie art. 125 podzieliłam na dwa czyli o spełnieniu wymagań i braku wykluczenia. Pytanie czy muszę przygotować te oświadczenia jeszcze oddzielnie dla podmiotów udostępniających lub podwykonawców? Rozumiem, że podmioty udostępniające mają obowiązek złożyć te oświadczenia razem z ofertą? Jest też wiele wzorów tych oświadczeń, nie ma jednego z góry narzuconego jak za starej ustawy i sama do końca nie wiem co powinno się w nich znajdować.
0
2021-06-01 09:21 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Można zrobić uniwersalny, wypełniać odpowiednie pozycję będą odpowiednio wykonawcy/podwykonawcy/podmiot trzeci
Można zrobić uniwersalny, wypełniać odpowiednie pozycję będą odpowiednio wykonawcy/podwykonawcy/podmiot trzeci
0
2021-06-01 09:40 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy