Forum

Powrót Oświadczenienie z art. 125

D.

Daria .....

5

Dzień dobry
Wykonawca nie dołączył do oferty oświadczenia dot. przesłanek wykluczenia. Chcę wezwać wykonawcę do uzupełnienia. Czy jest jakiś określony czas czy mogę dać mu tylko 3dni na uzupełnienie? Co w przypadku jeśli wykonawca nie uzupełni?? Dodam tylko że to nie jest najlepsza oferta.
Dzień dobry Wykonawca nie dołączył do oferty oświadczenia dot. przesłanek wykluczenia. Chcę wezwać wykonawcę do uzupełnienia. Czy jest jakiś określony czas czy mogę dać mu tylko 3dni na uzupełnienie? Co w przypadku jeśli wykonawca nie uzupełni?? Dodam tylko że to nie jest najlepsza oferta.
0
2021-06-07 07:56 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

jeżeli w tych 3 dniach są co najmniej dwa robocze to termin jest ok. Nie jest to też dokument który wykonawca musi pozyskać z zewnątrz i jest składany elektronicznie więc 3 dni powinno być adekwatne. Jeżeli nie złoży to należy odrzucić ofertę.
jeżeli w tych 3 dniach są co najmniej dwa robocze to termin jest ok. Nie jest to też dokument który wykonawca musi pozyskać z zewnątrz i jest składany elektronicznie więc 3 dni powinno być adekwatne. Jeżeli nie złoży to należy odrzucić ofertę.
0
2021-06-07 08:25 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy