Forum

Powrót Kryterium oceny ofert-doświadczenie

D.

Daria .....

5

Witam.
Przygotowuję postępowanie na nadzór inwestorski i chciałabym dac jako kryterium oceny doświadczenie wykonawcy przy pełnieniu nadzoru nad określoną ilością robót. I teraz pytanie czy jeśli stawiam takie kryterium oceny ofert to wówczas do oferty wykonawca załącza jakieś potwierdzenie że dana osoba pełniła taki nadzór? jak to wygląda bo to moje pierwsze postępowanie na nadzór i nie wiem jak to ugryźć :)
Witam. Przygotowuję postępowanie na nadzór inwestorski i chciałabym dac jako kryterium oceny doświadczenie wykonawcy przy pełnieniu nadzoru nad określoną ilością robót. I teraz pytanie czy jeśli stawiam takie kryterium oceny ofert to wówczas do oferty wykonawca załącza jakieś potwierdzenie że dana osoba pełniła taki nadzór? jak to wygląda bo to moje pierwsze postępowanie na nadzór i nie wiem jak to ugryźć :)
0
2021-06-07 13:25 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Kryterium nie może dotyczyć wykonawcy, tylko doświadczenia osób wyznaczonych do realizacji zamówienia, jeżeli mogą one mieć znaczący wpływ na jakość wykonania zamówienia. Wykonawca nie załącza potwierdzenia, tylko w ofercie składa oświadczenie o "doświadczeniu" np. ilości robót jakie osoba taka nadzorowała.
Kryterium nie może dotyczyć wykonawcy, tylko doświadczenia osób wyznaczonych do realizacji zamówienia, jeżeli mogą one mieć znaczący wpływ na jakość wykonania zamówienia. Wykonawca nie załącza potwierdzenia, tylko w ofercie składa oświadczenie o "doświadczeniu" np. ilości robót jakie osoba taka nadzorowała.
0
2021-06-07 13:38 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy