Forum

Powrót Zawarcie umowy a TZO

N.

Natalia .....

3

Dzień dobry,
czy jeżeli Zamawiający dokonuje wyboru oferty w terminie związania ofertą natomiast do czasu podpisania umowy (5 dni) on upływa to czy muszę zwrócić się do Wykonawcy o przedłużenie TZO?
Nie mogę znaleźć art w nowej ustawie a wiem, że wyroki KIO potwierdzały możliwość zawierania umów po terminie związania ofertą.
Dzień dobry, czy jeżeli Zamawiający dokonuje wyboru oferty w terminie związania ofertą natomiast do czasu podpisania umowy (5 dni) on upływa to czy muszę zwrócić się do Wykonawcy o przedłużenie TZO? Nie mogę znaleźć art w nowej ustawie a wiem, że wyroki KIO potwierdzały możliwość zawierania umów po terminie związania ofertą.
0
2021-06-08 09:16 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

nie musisz, a chyba nawet nie możesz zwrócić się o przedłużenie tzo po wyborze oferty. Możesz natomiast podpisać umowę z wykonawcą bez żadnych dodatkowych zgód czy przedłużeń.
nie musisz, a chyba nawet nie możesz zwrócić się o przedłużenie tzo po wyborze oferty. Możesz natomiast podpisać umowę z wykonawcą bez żadnych dodatkowych zgód czy przedłużeń.
0
2021-06-08 09:29 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy