Forum

Powrót brak możliwości pobrania oferty z ePuap

M.

Monika .....

11

Dzień dobry,
Części ofert nie mogę pobrać z ePuapu - widać że jest plik ale nie mogę go pobrać bo "załącznik jest dużym plikiem platformy ePuap. Nie został jeszcze pobrany." Uznałam to za awarię systemu teleinformatycznego i poinformowałam o przesunięciu terminu składania ofert na jutro.
Zastanawiam się, co jeśli jutro nadal nie będę mogła pobrać tych plików? Unieważnienie z art. 255 pkt. 6 Pzp?
Na 99% wina nie lezy po stronie wykonawców ponieważ już składali oferty przez miniportal i epuap, a brak możliwości pobrania plików dotyczy tylko tych ofert, które wpłynęły dziś. Dodatkowo innych pism które wpłynęły na skrzynkę (nie dotyczących postępowania) również nie można pobrać.
Dzień dobry, Części ofert nie mogę pobrać z ePuapu - widać że jest plik ale nie mogę go pobrać bo "załącznik jest dużym plikiem platformy ePuap. Nie został jeszcze pobrany." Uznałam to za awarię systemu teleinformatycznego i poinformowałam o przesunięciu terminu składania ofert na jutro. Zastanawiam się, co jeśli jutro nadal nie będę mogła pobrać tych plików? Unieważnienie z art. 255 pkt. 6 Pzp? Na 99% wina nie lezy po stronie wykonawców ponieważ już składali oferty przez miniportal i epuap, a brak możliwości pobrania plików dotyczy tylko tych ofert, które wpłynęły dziś. Dodatkowo innych pism które wpłynęły na skrzynkę (nie dotyczących postępowania) również nie można pobrać.
0
2021-06-09 14:46 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy