Forum

Powrót Warunek potencjału osobowego

H.

Hubert .....

25

Dzień dobry, proszę o podpowiedź.

Czy można w ramach warunku dot. potencjału osobowego wymagać, aby kierownik budowy oprócz posiadania określonych uprawnień, miał doświadczenie w pełnieniu danej funkcji na zadaniu/kontrakcie o określonej wartości ? Mam wątpliwości konkretnie, czy wartość tego kontraktu może być wymagana, jako doświadczenie...
Dzień dobry, proszę o podpowiedź. Czy można w ramach warunku dot. potencjału osobowego wymagać, aby kierownik budowy oprócz posiadania określonych uprawnień, miał doświadczenie w pełnieniu danej funkcji na zadaniu/kontrakcie o określonej wartości ? Mam wątpliwości konkretnie, czy wartość tego kontraktu może być wymagana, jako doświadczenie...
0
2021-06-14 11:10 0

D.

Dominika .....

85

ja co do wartości w tym wypadku bym się nie skłaniała, raczej co do okresu lub ilości doświadczenia np. na dwóch robotach albo w latach np. minimum 3 lata
ja co do wartości w tym wypadku bym się nie skłaniała, raczej co do okresu lub ilości doświadczenia np. na dwóch robotach albo w latach np. minimum 3 lata
0
2021-06-14 14:43 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy