Forum

Powrót ogłoszenie o wyniku w postepowaniu w częściach a odwołanie w KIO

K.

Katarzyna .....

0

witam, mam postępowanie (przetarg N/o) podzielone na 17 części i dokonałam już wyboru, ale na jeden z Pakietów dostałam odwołanie do KIO. Co teraz z ogłoszeniem o wyniku? czy mam zamieścić w ciągu 30 dni od obecnie podpisanych umów czy czekać na wyrok KIO i będę miała 30 dni od ostatniej umowy?
Bo przeciez jeśli zamieszcze teraz to ten jeden pakiet i tak jakoś kiedys będę musiała zamieścić.. no własnie jak?! :/
pomocy!
witam, mam postępowanie (przetarg N/o) podzielone na 17 części i dokonałam już wyboru, ale na jeden z Pakietów dostałam odwołanie do KIO. Co teraz z ogłoszeniem o wyniku? czy mam zamieścić w ciągu 30 dni od obecnie podpisanych umów czy czekać na wyrok KIO i będę miała 30 dni od ostatniej umowy? Bo przeciez jeśli zamieszcze teraz to ten jeden pakiet i tak jakoś kiedys będę musiała zamieścić.. no własnie jak?! :/ pomocy!
0
2021-06-14 12:49 0

K.

Katarzyna .....

88

Normalnie, robisz ogłoszenie o udzieleniu i odznaczasz ta część (w dzienniku unijnym), bo jak dobrze rozumiem dotyczy nieograniczonego? Można robić na wybrane części.
Normalnie, robisz ogłoszenie o udzieleniu i odznaczasz ta część (w dzienniku unijnym), bo jak dobrze rozumiem dotyczy nieograniczonego? Można robić na wybrane części.
0
2021-06-16 11:02 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy