Forum

Powrót Rodzaj Wykonawcy

N.

Natalia .....

3

Co zrobić jak Wykonawca nie wskazał w formularzu ofertowym jakim przedsiębiorstwem jest. Wiadomo, że do informacji do Prezesa muszę wskazać rodzaj wykonawcy.
Wzywać do wyjaśnienia z 223 ust 1?
Dodam, że jutro mija mi 7 dzień i nawet gdybym wezwała to może Wykonawca nie zdążyć udzielić wyjaśnień (min. 2 dni robocze)
Co zrobić jak Wykonawca nie wskazał w formularzu ofertowym jakim przedsiębiorstwem jest. Wiadomo, że do informacji do Prezesa muszę wskazać rodzaj wykonawcy. Wzywać do wyjaśnienia z 223 ust 1? Dodam, że jutro mija mi 7 dzień i nawet gdybym wezwała to może Wykonawca nie zdążyć udzielić wyjaśnień (min. 2 dni robocze)
0
2021-06-15 12:03 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

to tylko do celów statystycznych (przynajmniej tak mi się wydaje). Zaznaczyłabym sama to co uważam za najbardziej prawdopodobne albo "inne" jeżeli jest tam taka opcja.
to tylko do celów statystycznych (przynajmniej tak mi się wydaje). Zaznaczyłabym sama to co uważam za najbardziej prawdopodobne albo "inne" jeżeli jest tam taka opcja.
0
2021-06-15 12:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy