Forum

Powrót negocjacje w trybie podstawowym - w jakiej formie przeprowadzić?

J.

Justyna .....

9

W jakiej formie przeprowadzacie negocjacje w trybie podstawowym?
Zastanawiałam się nad rozmową telefoniczną (co wtedy ewentualnie wpisać jako miejsce..? ;)
Sensownym rozwiązaniem wydaje się też spotkanie on-line (np. dzięki zoom) wtedy mam możliwość nagrania negocjacji.

Jakie rodzaje negocjacji stosowaliście u siebie?
W jakiej formie przeprowadzacie negocjacje w trybie podstawowym? Zastanawiałam się nad rozmową telefoniczną (co wtedy ewentualnie wpisać jako miejsce..? ;) Sensownym rozwiązaniem wydaje się też spotkanie on-line (np. dzięki zoom) wtedy mam możliwość nagrania negocjacji. Jakie rodzaje negocjacji stosowaliście u siebie?
0
2021-06-15 12:22 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

osobiście w siedzibie, ewentualnie telefonicznie czy online też można. Po co nagrywać negocjacje? one są poufne i nie są wiążące, zdecydowanie odradzam nagrywanie. Nie utrwala się poufnych informacji.
osobiście w siedzibie, ewentualnie telefonicznie czy online też można. Po co nagrywać negocjacje? one są poufne i nie są wiążące, zdecydowanie odradzam nagrywanie. Nie utrwala się poufnych informacji.
0
2021-06-15 12:24 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy