Forum

Powrót konsorcjum, spółka cywilna na oświadczenie z art. 117 ust. 4

J.

Justyna .....

9

Mam zamówienie w trybie podstawowym na RB. Postawiłam 2 warunki w zakresie zdolności technicznej, zawodowej:
1) wykaz 1 roboty budowlanej o wartości xxx
2) skierowanie do realizacji zamówienia 5 osób z wymienionymi w SWZ uprawnieniami.

Ofertą składa konsorcjum firm: Lider - spółka cywilna i partner- działalność gospod.

Do oferty zostało złożone oświadczenie na podstawie art. 117 ust. 4, w którym wykonawca wykazał, jakie roboty wykona lider (spółka cywilna), a jakie partner.

Czy oprócz tego wspólnicy spółki cywilnej powinni rozgraniczyć jakie poszczególne roboty budowlane wykonają?
Mam zamówienie w trybie podstawowym na RB. Postawiłam 2 warunki w zakresie zdolności technicznej, zawodowej: 1) wykaz 1 roboty budowlanej o wartości xxx 2) skierowanie do realizacji zamówienia 5 osób z wymienionymi w SWZ uprawnieniami. Ofertą składa konsorcjum firm: Lider - spółka cywilna i partner- działalność gospod. Do oferty zostało złożone oświadczenie na podstawie art. 117 ust. 4, w którym wykonawca wykazał, jakie roboty wykona lider (spółka cywilna), a jakie partner. Czy oprócz tego wspólnicy spółki cywilnej powinni rozgraniczyć jakie poszczególne roboty budowlane wykonają?
0
2021-06-18 13:40 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

jaki dokładnie był warunek dot. doświadczenia? po prostu roboty budowlanej o wartości X czy sprecyzowano o jaką robotę chodzi?
jaki dokładnie był warunek dot. doświadczenia? po prostu roboty budowlanej o wartości X czy sprecyzowano o jaką robotę chodzi?
0
2021-06-18 13:58 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy