Forum

Powrót Uzasadnienie RNC

K.

Katarzyna .....

3

Szanowni, Wykonawca złożył mi wyjaśnienia w zakresie RNC i nie wiem jak do tego podejść.
W ramach zamówienia Wykonawca ma zatrudniać X pracowników w oparciu o umowę o pracę na pełny etat.
W wyjaśnieniach Wykonawca oświadczył, że w wycenie uwzględnił wynagrodzenie większej części pracowników.
Wskazał też, że część pracowników przydzieli do tego zamówienia z innego zamówienia (czym wypełni pozostałe etaty), bo tam ze względu na covid nie realizują całego zamówienia, a mają wynagrodzenie ryczałtowe. Koszty tamtych pracowników wliczyli sobie w koszty tamtego zamówienia.
Szanowni, Wykonawca złożył mi wyjaśnienia w zakresie RNC i nie wiem jak do tego podejść. W ramach zamówienia Wykonawca ma zatrudniać X pracowników w oparciu o umowę o pracę na pełny etat. W wyjaśnieniach Wykonawca oświadczył, że w wycenie uwzględnił wynagrodzenie większej części pracowników. Wskazał też, że część pracowników przydzieli do tego zamówienia z innego zamówienia (czym wypełni pozostałe etaty), bo tam ze względu na covid nie realizują całego zamówienia, a mają wynagrodzenie ryczałtowe. Koszty tamtych pracowników wliczyli sobie w koszty tamtego zamówienia.
0
2021-06-22 13:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy