Forum

Powrót Tytuł postępowania

A.

Anna .....

32

Witam,
Chciałabym prosić o podpowiedź w następującej sprawie:
W SWZ Nazwę Zamawiajacego mam wpisaną prawidłowo, czyli np. Szpital Specjalistyczny Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Poznaniu.
Natomiast w tytule postępowania (które pojawia się na BIPIE, ogł. o zamówieniu i miniPortalu) i w kilku załącznikach do SWZ m.in. Formularzu ofertowym i oświadczeniu z art. 125 ust.1 - JEST: Dostawa leków dla Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Płuc w Poznaniu - zgubiłam słowo "Chorób". W OPZ, projekcie umowy jest ok.
Jak podejść do tematu? Byłabym wdzięczna za podpowiedź.
Witam, Chciałabym prosić o podpowiedź w następującej sprawie: W SWZ Nazwę Zamawiajacego mam wpisaną prawidłowo, czyli np. Szpital Specjalistyczny Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Poznaniu. Natomiast w tytule postępowania (które pojawia się na BIPIE, ogł. o zamówieniu i miniPortalu) i w kilku załącznikach do SWZ m.in. Formularzu ofertowym i oświadczeniu z art. 125 ust.1 - JEST: Dostawa leków dla Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Płuc w Poznaniu - zgubiłam słowo "Chorób". W OPZ, projekcie umowy jest ok. Jak podejść do tematu? Byłabym wdzięczna za podpowiedź.
0
2021-06-23 08:38 0

K.

Katarzyna .....

88

Nic z tym nie robić. To tylko nazwa postępowania. Jeżeli jest jeszcze czas na modyfikację SWZ (i załączników), to można dokonać kosmetycznej zmiany, ale ja bym nic nie robiła, bo na nic to nie wpływa, nic to nie zmienia.
Nic z tym nie robić. To tylko nazwa postępowania. Jeżeli jest jeszcze czas na modyfikację SWZ (i załączników), to można dokonać kosmetycznej zmiany, ale ja bym nic nie robiła, bo na nic to nie wpływa, nic to nie zmienia.
0
2021-06-23 12:39 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy