Forum

Powrót Podmiotowe środki dowodowe - wezwanie

N.

Natalia .....

3

Postępowanie z art 275 pkt 2. Wykonawca został wezwany do złożenia podmiotowych środków dowodowych. Złożył referencje bez potwierdzenia za zgodność z oryginałem (sam skan bez podpisu). Wzywać do uzupełnienia z 128 ust. 1 pzp?
Czy oświadczenie o aktualności i prawidłowości złożonych środków podmiotowych z art. 127 ust. 2 może być złożone w formie wiadomości przez pracownika? Czy oświadczenie powinno być złożone przez Wykonawcę (osobę reprezentującą) i podpisane podpisem elektronicznym/profilem itd?
Postępowanie z art 275 pkt 2. Wykonawca został wezwany do złożenia podmiotowych środków dowodowych. Złożył referencje bez potwierdzenia za zgodność z oryginałem (sam skan bez podpisu). Wzywać do uzupełnienia z 128 ust. 1 pzp? Czy oświadczenie o aktualności i prawidłowości złożonych środków podmiotowych z art. 127 ust. 2 może być złożone w formie wiadomości przez pracownika? Czy oświadczenie powinno być złożone przez Wykonawcę (osobę reprezentującą) i podpisane podpisem elektronicznym/profilem itd?
0
2021-06-29 13:44 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Postępowanie z art 275 pkt 2. Wykonawca został wezwany do złożenia podmiotowych środków dowodowych. Złożył referencje bez potwierdzenia za zgodność z oryginałem (sam skan bez podpisu). Wzywać do uzupełnienia z 128 ust. 1 pzp? Tak, polecam komentarz UZP do ustawy Pzp - str. 468
Czy oświadczenie o aktualności i prawidłowości złożonych środków podmiotowych z art. 127 ust. 2 może być złożone w formie wiadomości przez pracownika? Czy oświadczenie powinno być złożone przez Wykonawcę (osobę reprezentującą) i podpisane podpisem elektronicznym/profilem itd? Tak
Postępowanie z art 275 pkt 2. Wykonawca został wezwany do złożenia podmiotowych środków dowodowych. Złożył referencje bez potwierdzenia za zgodność z oryginałem (sam skan bez podpisu). Wzywać do uzupełnienia z 128 ust. 1 pzp? Tak, polecam komentarz UZP do ustawy Pzp - str. 468 Czy oświadczenie o aktualności i prawidłowości złożonych środków podmiotowych z art. 127 ust. 2 może być złożone w formie wiadomości przez pracownika? Czy oświadczenie powinno być złożone przez Wykonawcę (osobę reprezentującą) i podpisane podpisem elektronicznym/profilem itd? Tak
0
2021-06-29 14:38 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy