Forum

Powrót Wątpliości

A.

Anna .....

32

1)zamawiający na potrzeby wykonania zamówienia żąda koncesji na ............. (tylko ten jeden warunek stawia na spełnienie warunków dot. uprawnień ...)
Czy w związku z tym, opis w SWZ dot. polegania na zasobach trzecich jest bezzasadny, bo przecież wykonawca nie może w zakresie tego warunku polegać na zasobach trzecich.
Czy mogę prosić o powierdzenie , bo mam mętlik wgłowie czy dobrze myslę..
2) Czy Zamawiajacy pow. progu musi żadąc oświadczenie z art. 117 ust.4 ustawy pzp?
1)zamawiający na potrzeby wykonania zamówienia żąda koncesji na ............. (tylko ten jeden warunek stawia na spełnienie warunków dot. uprawnień ...) Czy w związku z tym, opis w SWZ dot. polegania na zasobach trzecich jest bezzasadny, bo przecież wykonawca nie może w zakresie tego warunku polegać na zasobach trzecich. Czy mogę prosić o powierdzenie , bo mam mętlik wgłowie czy dobrze myslę.. 2) Czy Zamawiajacy pow. progu musi żadąc oświadczenie z art. 117 ust.4 ustawy pzp?
0
2021-07-05 08:56 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Ad. 1) Dobrze myślisz , przy warunku udziału dotyczącym uprawnień nie ma mowy o możliwości korzystania z potencjału podmiotu trzeciego.
Ad. 2) Tak
Ad. 1) Dobrze myślisz , przy warunku udziału dotyczącym uprawnień nie ma mowy o możliwości korzystania z potencjału podmiotu trzeciego. Ad. 2) Tak
0
2021-07-05 09:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy