Forum

Powrót Proszę o pomoc - parametry produktu

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
proszę o podpowiedź co Zamawiający może zrobić w poniższej sytuacji.
Wymagaliśmy od Wykonawców produktu o wymiarach np. 1808 (+/- 44 ) x 1024 (+/- 28). Wykonawca złożył kartę katalogową z wymiarami 1765 x 1048 z dopiskiem: tolerancja wymiarowa +/- 3%.
Przedstawione wymiary się zgadzają, jednak gdy dodamy lub odejmiemy te 3% nie będą się zgadzały. Czy ktoś miał podobną sytuację?
Dzień dobry, proszę o podpowiedź co Zamawiający może zrobić w poniższej sytuacji. Wymagaliśmy od Wykonawców produktu o wymiarach np. 1808 (+/- 44 ) x 1024 (+/- 28). Wykonawca złożył kartę katalogową z wymiarami 1765 x 1048 z dopiskiem: tolerancja wymiarowa +/- 3%. Przedstawione wymiary się zgadzają, jednak gdy dodamy lub odejmiemy te 3% nie będą się zgadzały. Czy ktoś miał podobną sytuację?
0
2021-07-05 14:28 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Wydaje mi sie, że bardziej chodziło mu o to, ze dostarczony produkt ostatecznie może mieć parametry +/- 3% od podanych przez Wykonawcę, co nie wiem czy nadal mieści się w waszych parametrach. Ale ja bym to chyba wyjasniła.
Wydaje mi sie, że bardziej chodziło mu o to, ze dostarczony produkt ostatecznie może mieć parametry +/- 3% od podanych przez Wykonawcę, co nie wiem czy nadal mieści się w waszych parametrach. Ale ja bym to chyba wyjasniła.
0
2021-07-05 14:48 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy