Forum

Powrót Przedmiotowe środki dowodowe - forma

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Nie mam pewności co do formy PSD w przetargu powyżej progów - co z KRK i ZUS? Dostałam same skany, czy powinny być potwierdzone podpisem elektronicznym przez wykonawcę? Czy KRK dla członka zarządu z obcym obywatelstwem wystarczy czy powinnam dostać jeszcze cos?
Nie mam pewności co do formy PSD w przetargu powyżej progów - co z KRK i ZUS? Dostałam same skany, czy powinny być potwierdzone podpisem elektronicznym przez wykonawcę? Czy KRK dla członka zarządu z obcym obywatelstwem wystarczy czy powinnam dostać jeszcze cos?
0
2021-07-08 07:09 0

K.

Katarzyna .....

88

KRK i ZUS - skany muszą być opatrzone podpisem, jeżeli to jest cyfrowe odwzorowanie papierowego dokumentu. Jeśli w formie elektronicznej, to w oryginale.
KRK dla członka zarządu ma być z miejsca siedzyby firmy (np. Polska), a nie z miejsca zamieszkania (np. za granicą).
KRK i ZUS - skany muszą być opatrzone podpisem, jeżeli to jest cyfrowe odwzorowanie papierowego dokumentu. Jeśli w formie elektronicznej, to w oryginale. KRK dla członka zarządu ma być z miejsca siedzyby firmy (np. Polska), a nie z miejsca zamieszkania (np. za granicą).
0
2021-07-09 14:33 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy