Forum

Powrót Informacja z art. 81 a brak uprawnień

N.

Natalia .....

3

Czy osoba, która nie publikowała ogłoszenia o zamówieniu bądź rejestrowała postępowania może wysłać informację z art 81 do prezesa UZP mając wszystkie nadane uprawnienia w systemie?
Kiedyś ktoś pisał na forum o podobnym problemie, ale nie mogę odszukać jak zostało to rozwiązane.
Czy osoba, która nie publikowała ogłoszenia o zamówieniu bądź rejestrowała postępowania może wysłać informację z art 81 do prezesa UZP mając wszystkie nadane uprawnienia w systemie? Kiedyś ktoś pisał na forum o podobnym problemie, ale nie mogę odszukać jak zostało to rozwiązane.
0
2021-07-19 10:22 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Niestety nie może :/ ale gdzieś czytałam, ze osoba która rejestrowała postępowanie, może dać uprawnienia do niego innemu użytkownikowi, ale osobiście nigdy tego nie robiłam, trzebaby pogrzebać. My u siebie mamy swoje hasła udostępnione pozostałym pracownikom, bo inaczej nie da sie pracować.
Niestety nie może :/ ale gdzieś czytałam, ze osoba która rejestrowała postępowanie, może dać uprawnienia do niego innemu użytkownikowi, ale osobiście nigdy tego nie robiłam, trzebaby pogrzebać. My u siebie mamy swoje hasła udostępnione pozostałym pracownikom, bo inaczej nie da sie pracować.
0
2021-07-19 10:24 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy