Forum

Powrót Literówka w podpisie oferty

Ł.

Łukasz .....

1

Dzień dobry.
Mam taką sytuację, że w podpisie oferty wykonawca zrobił literówkę, W KRSie jest umocowany do podpisów pan Jan Kowalski a ofertę podpisał jako Jan Kowlaski.
Nazwisko zmieniłem, chciałem tylko zobrazować sytuację :). Przez to weryfikacja podpisu jest niemożliwa albo częściowo pozytywna. Mieliście Państwo podobny przypadek?
Zastanawiam się czy wzywać do uzupełnienia pełnomocnictwa czy od razu odrzucić, a jeśli tak to na jakiej podstawie?
Dzień dobry. Mam taką sytuację, że w podpisie oferty wykonawca zrobił literówkę, W KRSie jest umocowany do podpisów pan Jan Kowalski a ofertę podpisał jako Jan Kowlaski. Nazwisko zmieniłem, chciałem tylko zobrazować sytuację :). Przez to weryfikacja podpisu jest niemożliwa albo częściowo pozytywna. Mieliście Państwo podobny przypadek? Zastanawiam się czy wzywać do uzupełnienia pełnomocnictwa czy od razu odrzucić, a jeśli tak to na jakiej podstawie?
0
2021-07-20 12:13 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

a jakie nazwisko pokazuje weryfikacja podpisu?? (nie mówie tu o nazwisku, które widnieje w zanczniku podpisu)
a jakie nazwisko pokazuje weryfikacja podpisu?? (nie mówie tu o nazwisku, które widnieje w zanczniku podpisu)
0
2021-07-20 12:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy