Forum

Powrót polisa OC format jpg. (zdjęcie) podpisana kwalifikowanym podpisem elektronicznym

M.

Monika .....

0

polisa OC format jpg. (zdjęcie) podpisana kwalifikowanym podpisem elektronicznym, czy mogę uznać? Czy jeśli na polisie nie ma informacji o opłacie składki wzywam wykonawcę do uzupełnienia potwierdzenia opłaty składki?
polisa OC format jpg. (zdjęcie) podpisana kwalifikowanym podpisem elektronicznym, czy mogę uznać? Czy jeśli na polisie nie ma informacji o opłacie składki wzywam wykonawcę do uzupełnienia potwierdzenia opłaty składki?
0
2021-08-05 11:10 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Z tego co wiem, podpisem można opatrzyć zdecydowaną większość plików (formatów plików ) (właśnie dla sprawdzenia podpisałem plik exe). Więc jak najbardziej uznać.
Jeżeli chodzi o kwestię opłacenia - IMHO brak podstaw do żądania.
Z tego co wiem, podpisem można opatrzyć zdecydowaną większość plików (formatów plików ) (właśnie dla sprawdzenia podpisałem plik exe). Więc jak najbardziej uznać. Jeżeli chodzi o kwestię opłacenia - IMHO brak podstaw do żądania.
0
2021-08-05 11:32 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy