Forum

Powrót wezwanie do złożenia aktualnych oświadczeń/dokumentów

M.

Magdalena .....

Fachowiec 109

Witam, serdecznie proszę o pomoc w niniejszej sprawie:
wysłano do wykonawcy wezwanie do złożenia aktualnych oświadczeń/dokumentów z terminem ich złożenia do dnia dzisiejszego. Ponieważ dokumenty nie wpłynęły zadzwoniłam dzisiaj do Wykonawcy z zapytaniem, czy do końca dnia prześle - w odpowiedzi usłyszałam, że mail nie dotarł do ww. Co w takiej sytuacji powinien zrobić Zamawiający? Czy wystarczy sporządzenie notatki służbowej wraz z ponownym wezwaniem i wydłużeniem terminu na złożenie dokumentów?
Witam, serdecznie proszę o pomoc w niniejszej sprawie: wysłano do wykonawcy wezwanie do złożenia aktualnych oświadczeń/dokumentów z terminem ich złożenia do dnia dzisiejszego. Ponieważ dokumenty nie wpłynęły zadzwoniłam dzisiaj do Wykonawcy z zapytaniem, czy do końca dnia prześle - w odpowiedzi usłyszałam, że mail nie dotarł do ww. Co w takiej sytuacji powinien zrobić Zamawiający? Czy wystarczy sporządzenie notatki służbowej wraz z ponownym wezwaniem i wydłużeniem terminu na złożenie dokumentów?
0
2021-08-13 11:20 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

W pierwszej kolejności trzeba sprawdzić poprawność wysłania e-maila (czy był wysłany na prawidłowy adres). Najlepiej wysyłać z żądaniem potwierdzenia dostarczenia, jeżeli jest taka opcja
W pierwszej kolejności trzeba sprawdzić poprawność wysłania e-maila (czy był wysłany na prawidłowy adres). Najlepiej wysyłać z żądaniem potwierdzenia dostarczenia, jeżeli jest taka opcja
0
2021-08-13 11:41 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy