Forum

Powrót brak ceny jednostkowej

J.

Joanna .....

0

Przetarg nieograniczony - wycinka drzew . Wykonawca w formularzu ofertowym w kalkulacji miał podać Cenę jednostkową netto/Ilość/ Koszt netto/ Koszt Brutto. W złożonej ofercie w kalkulacji brak ceny jednostkowej netto natomiast podana została ilość, koszt netto i koszt brutto. Odrzucenie czy omyłka ? Sposób obliczenia ceny "Wykonawca określi stawkę brutto oraz cenę brutto poszczególnych usług w formularzu oferty zgodnie z poniżej opisanym algorytmem:
- iloczyn ceny jednostkowej netto i ilości "
Przetarg nieograniczony - wycinka drzew . Wykonawca w formularzu ofertowym w kalkulacji miał podać Cenę jednostkową netto/Ilość/ Koszt netto/ Koszt Brutto. W złożonej ofercie w kalkulacji brak ceny jednostkowej netto natomiast podana została ilość, koszt netto i koszt brutto. Odrzucenie czy omyłka ? Sposób obliczenia ceny "Wykonawca określi stawkę brutto oraz cenę brutto poszczególnych usług w formularzu oferty zgodnie z poniżej opisanym algorytmem: - iloczyn ceny jednostkowej netto i ilości "
0
2021-08-31 16:01 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ja bym poprawił, dla mnie oczywiste że wykonawca nie wpisał ceny. Skoro można ją "odtworzyć" licząc od tyłu, to przesadą byłoby odrzucenie oferty.
Ja bym poprawił, dla mnie oczywiste że wykonawca nie wpisał ceny. Skoro można ją "odtworzyć" licząc od tyłu, to przesadą byłoby odrzucenie oferty.
0
2021-09-01 12:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy