Forum

Powrót Wartość szacunkowa a kwota przeznaczona na sfinansowanie zamówienia

D.

Daria .....

5

Witam.
Przygotowuję się do ogłoszenia przetargu na usługę udzielenia kredytu. Mam już ustaloną wartość szacunkową netto. W związku z tym że przed otwarciem ofert Zamawiający podaje kwote na sfinansowanie zamówienia brutto to wówczas w moim przypadku kwota netto=kwota brutto?? Może tak być'? Podpowiedzcie proszę bo nie wiem jak to ugryźć.
Witam. Przygotowuję się do ogłoszenia przetargu na usługę udzielenia kredytu. Mam już ustaloną wartość szacunkową netto. W związku z tym że przed otwarciem ofert Zamawiający podaje kwote na sfinansowanie zamówienia brutto to wówczas w moim przypadku kwota netto=kwota brutto?? Może tak być'? Podpowiedzcie proszę bo nie wiem jak to ugryźć.
0
2021-09-08 14:08 0

MW

Monika Winsche

54

co do zasady mogłoby tak właśnie być, choć nie zawsze wartość zamówienia, nawet ewentualnie powiększona o VAT, który tutaj prawdopodobnie nie występuje, równa się kwocie przeznaczonej na realizację zamówienia
co do zasady mogłoby tak właśnie być, choć nie zawsze wartość zamówienia, nawet ewentualnie powiększona o VAT, który tutaj prawdopodobnie nie występuje, równa się kwocie przeznaczonej na realizację zamówienia
0
2021-09-08 14:25 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy