Forum

Powrót Zawału mozna dostać :-(

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Wchodzę na ezamówienia żeby zmienić ogłoszenie, klikam "Moje ogłoszenia".
Strona załadowana, wynik: BRAK DANYCH.
BRAK DANYCH!
Stan przedzawałowy. Weryfikacja - zalogowany na mnie, na tę jednostkę. Niby ok. Ale: BRAK DANYCH!!!
po 30 s. pojawiają się ogłoszenia.
Ja wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, że serwery drogie, łącza też do najtańszych nie należą, za oprogramowanie zdzierają, a porządny student informatyki za taką stronę to wziąłby tyle, że ho ho, ale na bogów! chodzi o wyświetlenie kilku linijek z jakiejś bazy danych, czy to musi tyle trwać?
A jeżeli musi, to komu przeszkadzało to wkurzające, wszech obecnie obecne kręcące się kółeczko, informujące: proszę czekać???
Za_Stary się chyba robię :-(
Sory za te moje żale.
Wchodzę na ezamówienia żeby zmienić ogłoszenie, klikam "Moje ogłoszenia". Strona załadowana, wynik: BRAK DANYCH. BRAK DANYCH! Stan przedzawałowy. Weryfikacja - zalogowany na mnie, na tę jednostkę. Niby ok. Ale: BRAK DANYCH!!! po 30 s. pojawiają się ogłoszenia. Ja wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, że serwery drogie, łącza też do najtańszych nie należą, za oprogramowanie zdzierają, a porządny student informatyki za taką stronę to wziąłby tyle, że ho ho, ale na bogów! chodzi o wyświetlenie kilku linijek z jakiejś bazy danych, czy to musi tyle trwać? A jeżeli musi, to komu przeszkadzało to wkurzające, wszech obecnie obecne kręcące się kółeczko, informujące: proszę czekać??? Za_Stary się chyba robię :-( Sory za te moje żale.
0
2021-09-08 14:51 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

:-) w zamówieniach trzeba mieć mocne serce i stalowe nerwy :-)
:-) w zamówieniach trzeba mieć mocne serce i stalowe nerwy :-)
0
2021-09-08 14:54 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy