Forum

Powrót Zmienić ogłoszenie czy zostawić

D.

Daria .....

5

Witam serdecznie forumowiczów.
Mam taką zagwostę. Ogłosiłam postepowanie na platformie e-zamóweinia i po publikacji zauważyłam że w miejscu gdzie są podmiotowe środki dowodowe na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postepowaniu wkleiłam też podmiotowe śroki dowodowe dotyczące wykluczenia, a tam gdzie miały być pod. śr. dowo. dotyczące wykluczenia zostawiłam puste miejsce. Czy mam to zmienić czy mogę to tak zostawić bo przecież jest to wszystko również w SWZ i tam mam to podzielone.
Witam serdecznie forumowiczów. Mam taką zagwostę. Ogłosiłam postepowanie na platformie e-zamóweinia i po publikacji zauważyłam że w miejscu gdzie są podmiotowe środki dowodowe na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postepowaniu wkleiłam też podmiotowe śroki dowodowe dotyczące wykluczenia, a tam gdzie miały być pod. śr. dowo. dotyczące wykluczenia zostawiłam puste miejsce. Czy mam to zmienić czy mogę to tak zostawić bo przecież jest to wszystko również w SWZ i tam mam to podzielone.
0
2021-09-09 13:04 0

A.

Anna .....

1

Zmieniłabym.
Zmieniłabym.
0
2021-09-09 13:08 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy