Forum

Powrót Wadium wpłacono, oferty nie złożono - co teraz?

J.

Joanna .....

58

Mam problem:
Przeprowadziłam 1 postępowanie krajowe - tp bez negocjacji. Unieważniłam bo nie było ofert. Powtórzyłam raz jeszcze w tym samym trybie. Od księgowości miałam info, że wpłacono wadium (kilka tysiecy). Dzisiaj miałam "otwarcie" ofert. "Otwarcie" bo ofert nie złożono. I co teraz? Kolejne unieważnienie i wolna ręka? A jak (i kiedy) dokonać zwrotu wadium?
Mam problem: Przeprowadziłam 1 postępowanie krajowe - tp bez negocjacji. Unieważniłam bo nie było ofert. Powtórzyłam raz jeszcze w tym samym trybie. Od księgowości miałam info, że wpłacono wadium (kilka tysiecy). Dzisiaj miałam "otwarcie" ofert. "Otwarcie" bo ofert nie złożono. I co teraz? Kolejne unieważnienie i wolna ręka? A jak (i kiedy) dokonać zwrotu wadium?
0
2021-09-10 08:27 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Skoro nie ma oferty, to nie ma wadium. W takim przypadku należy postąpić tak, jak z każdym innym niewłaściwym przelewem środków.
Skoro nie ma oferty, to nie ma wadium. W takim przypadku należy postąpić tak, jak z każdym innym niewłaściwym przelewem środków.
0
2021-09-10 08:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy