Forum

Powrót JEDZ.

J.

Joanna .....

4

Pytanie, a JEDZ zaciągacie z ESPD, tzn tam wypełnia się i zaciąga do danego postepowania, (bo mnie to za chwilę czeka) czy dobrze myślę?
Ale to dopiero po opublikowaniu w DUE bo musimy mieć nr z dziennika? i wszystkie dokumenty wraz z JEDZ umieszczamy na stronie postępowania tj. np BIP. Czy dobrze mysłę?
Pytanie, a JEDZ zaciągacie z ESPD, tzn tam wypełnia się i zaciąga do danego postepowania, (bo mnie to za chwilę czeka) czy dobrze myślę? Ale to dopiero po opublikowaniu w DUE bo musimy mieć nr z dziennika? i wszystkie dokumenty wraz z JEDZ umieszczamy na stronie postępowania tj. np BIP. Czy dobrze mysłę?
0
2021-09-15 08:40 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

z reguły korzystam z ESPD, a co do umieszczenia to oczywiście wraz z pozostałymi dokumentami zamówienia daję na stronę prowadzonego postępowania (u mnie platforma ON) dopiero po opublikowaniu ogłoszenia w DUUE
z reguły korzystam z ESPD, a co do umieszczenia to oczywiście wraz z pozostałymi dokumentami zamówienia daję na stronę prowadzonego postępowania (u mnie platforma ON) dopiero po opublikowaniu ogłoszenia w DUUE
0
2021-09-15 09:01 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy