Forum

Powrót Szacowanie zamówień

A.

Anna .....

0

Dzień dobry!
Mam pytanie, może ktoś będzie mógł mi pomóc. Zakład Wodociągów i Kanalizacji planuje wykonanie inwestycji budowy sieci wodociągowej w miejscowości należacej do naszej gminy i przeprowadzenie remontu głównego kolektora sanitarnego prowadzącego do oczyszczalni ścieków. Uważam, że nie ma tożsamości podmiotowej i przedmiotowej. Jeżeli potraktujemy te zadania jako odrębne unikniemy konieczności stosowania ustawy PZP. Występuje jedynie tożsamość czasowa. Proszę o podpowiedż czy moje rozumowanie jest prawidłowe? Dziękuję bardzo. za pomoc.
Dzień dobry! Mam pytanie, może ktoś będzie mógł mi pomóc. Zakład Wodociągów i Kanalizacji planuje wykonanie inwestycji budowy sieci wodociągowej w miejscowości należacej do naszej gminy i przeprowadzenie remontu głównego kolektora sanitarnego prowadzącego do oczyszczalni ścieków. Uważam, że nie ma tożsamości podmiotowej i przedmiotowej. Jeżeli potraktujemy te zadania jako odrębne unikniemy konieczności stosowania ustawy PZP. Występuje jedynie tożsamość czasowa. Proszę o podpowiedż czy moje rozumowanie jest prawidłowe? Dziękuję bardzo. za pomoc.
0
2021-09-15 13:16 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

no jak dla mnie osobno,
no jak dla mnie osobno,
0
2021-09-15 13:39 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy