Forum

Powrót Zmiana wartości szacowanej

A.

Anna .....

32

Witam,
W ramach danego postępowania były dwa Zadania. Jedno zostało unieważnione. W planie była przewidziana łączna kwota dla danego postępowania, na e Zamówienia zarejestrowano postępowanie w podziale na dwa Zadania.
Moje pytania: Czy mogę ponownie oszacować to jedno zadanie, bo wiem ze inna będzie kwota szacowana na to zamówienie, chcę również zmienić termin wykonania zamówienia i inne warunki? A jak to się ma do planu, gdzie podano orientacyjna wartość zamówienia? Teraz 1 Zadanie wyszło, a drugie do powtórzenia.
Witam, W ramach danego postępowania były dwa Zadania. Jedno zostało unieważnione. W planie była przewidziana łączna kwota dla danego postępowania, na e Zamówienia zarejestrowano postępowanie w podziale na dwa Zadania. Moje pytania: Czy mogę ponownie oszacować to jedno zadanie, bo wiem ze inna będzie kwota szacowana na to zamówienie, chcę również zmienić termin wykonania zamówienia i inne warunki? A jak to się ma do planu, gdzie podano orientacyjna wartość zamówienia? Teraz 1 Zadanie wyszło, a drugie do powtórzenia.
0
2021-09-22 14:44 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Unieważniłaś postępowanie.
"Zabawa" zaczyna się od nowa więc możesz, jak najbardziej, ponownie wycenić, a jeżeli zmiany warunków są znaczące (nie mówię że duże) to nawet powinnaś.
Nikt raczej nie powinien Ci postawić zarzutu, że przed wszczęciem postępowania dokonałaś oszacowania wartości przedmiotu zamówienia :-)
Unieważniłaś postępowanie. "Zabawa" zaczyna się od nowa więc możesz, jak najbardziej, ponownie wycenić, a jeżeli zmiany warunków są znaczące (nie mówię że duże) to nawet powinnaś. Nikt raczej nie powinien Ci postawić zarzutu, że przed wszczęciem postępowania dokonałaś oszacowania wartości przedmiotu zamówienia :-)
0
2021-09-22 15:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy