Forum

Powrót decyzja o stwierdzeniu przygotowania zawodowego do pełnienia samodzielnych fukncji technicznych w budownictwie z 1983 roku

A.

Agnieszka .....

21

Zamawiający żądał kierownika m robót w branży elektrycznej i elektroenergetycznej posiadającym uprawnienia budowlane zgodnie z ustawą z dnia 7 lipca 1994 r Prawo budowlane (tj. Dz. U. z 2020, poz. 1333.) w specjalności instalacyjnej bez ograniczeń.
Otrzymał ww. decyzję z info o przygotowaniu zawodowym do wykonywania samodzielnych funkcji kierownika budowy i robót w specjalności instalacyjno-inżynieryjnej w zakresie instalacji elektrycznych. Czy są one bez ograniczeń, jeśli brak wzmianki o branży elektroenergetycznej?
Coś mi się kojarzy, że nazwa "ektroenergetyczne" później została dopisana, ale nie jestem pewna.
Zamawiający żądał kierownika m robót w branży elektrycznej i elektroenergetycznej posiadającym uprawnienia budowlane zgodnie z ustawą z dnia 7 lipca 1994 r Prawo budowlane (tj. Dz. U. z 2020, poz. 1333.) w specjalności instalacyjnej bez ograniczeń. Otrzymał ww. decyzję z info o przygotowaniu zawodowym do wykonywania samodzielnych funkcji kierownika budowy i robót w specjalności instalacyjno-inżynieryjnej w zakresie instalacji elektrycznych. Czy są one bez ograniczeń, jeśli brak wzmianki o branży elektroenergetycznej? Coś mi się kojarzy, że nazwa "ektroenergetyczne" później została dopisana, ale nie jestem pewna.
0
2021-09-27 10:50 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jeśli to osoba o wyższym wykształceniu i nie ma tam mowy o tzw"powszechnych rozwiązaniach', to jest na to szansa ale nie widząc papieru trudno orzec
jeśli to osoba o wyższym wykształceniu i nie ma tam mowy o tzw"powszechnych rozwiązaniach', to jest na to szansa ale nie widząc papieru trudno orzec
0
2021-09-27 11:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy