Forum

Powrót Pilne

D.

Daria .....

5

Witam.
Mam pytanie. Wykonawca w formularzu ofertowym w miejscu gdzie jest pytanie czy czy wybór oferty będzie prowadził do powstania u Zamawiającego obowiązku podatkowego zaznaczył że tak, w miejscu gdzie miał podać nazwę towaru to wpisał nazwę postepowania, i w miejscach gdzie miał podać kwotę bez podatku oraz wartość podatku wpisał po prostu kwoty oferty. Uważam że to po prostu niewiedza wykonawcy i nie zrozumiał o co chodzi w tym punkcie. Czy muszę teraz wezwać tego Wykonawcę do wyjaśnień, jeżeli tak czy jest określony termin na te wyjaśnienia czy mogę mu dać np. 3 dni?? Nie jest to wykonawca z najkorzystniejszą ofertą. Pomóżcie bo nie wiem co z tym zrobić.
Witam. Mam pytanie. Wykonawca w formularzu ofertowym w miejscu gdzie jest pytanie czy czy wybór oferty będzie prowadził do powstania u Zamawiającego obowiązku podatkowego zaznaczył że tak, w miejscu gdzie miał podać nazwę towaru to wpisał nazwę postepowania, i w miejscach gdzie miał podać kwotę bez podatku oraz wartość podatku wpisał po prostu kwoty oferty. Uważam że to po prostu niewiedza wykonawcy i nie zrozumiał o co chodzi w tym punkcie. Czy muszę teraz wezwać tego Wykonawcę do wyjaśnień, jeżeli tak czy jest określony termin na te wyjaśnienia czy mogę mu dać np. 3 dni?? Nie jest to wykonawca z najkorzystniejszą ofertą. Pomóżcie bo nie wiem co z tym zrobić.
0
2021-09-28 14:30 0

D.

Dominika .....

85

ja to zostawiam, nie wyjaśniam, bo widać oczywisty błąd
ja to zostawiam, nie wyjaśniam, bo widać oczywisty błąd
0
2021-09-28 14:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy