Forum

Powrót informacja z otwarcia ofert - co z pozostałymi kryteriami??

M.

Monika .....

5

Zastanawiam się nad tym, jak się u Was praktykuje informację z otwarcia ofert publikowaną na stronie.
Czy ograniczacie się do tego co ustawa pisze, czyli tylko publikujecie cenę oferty, czy może też inne kryteria? mam teraz takie postępowanie, w którym na prowadzenie wysunął się wykonawca który nie ma najniższej ceny. Tak sobie myślę, że zestawienie w takiej formie (tylko podanie cen, bez pozostałych kryteriów) wprowadza wykonawców w błąd, bo nie wiedzą jak się kształtuje sytuacja.
Zastanawiam się nad tym, jak się u Was praktykuje informację z otwarcia ofert publikowaną na stronie. Czy ograniczacie się do tego co ustawa pisze, czyli tylko publikujecie cenę oferty, czy może też inne kryteria? mam teraz takie postępowanie, w którym na prowadzenie wysunął się wykonawca który nie ma najniższej ceny. Tak sobie myślę, że zestawienie w takiej formie (tylko podanie cen, bez pozostałych kryteriów) wprowadza wykonawców w błąd, bo nie wiedzą jak się kształtuje sytuacja.
0
2021-10-01 12:31 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Oprócz ceny wpisuję dane w zakresie innych kryteriów, chociaż nie jest to obowiązkowe
Oprócz ceny wpisuję dane w zakresie innych kryteriów, chociaż nie jest to obowiązkowe
0
2021-10-01 12:33 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy