Forum

Powrót Przetarg unijny

A.

Agata .....

15

Dzień dobry,
W TEDzie ogłosiłam ogłoszenie dnia 08.10, Ogłoszenie zostało opublikowane dnia 13.10, moje pytanie: czy w między czasie (od 8 do 13) mogę dokonać omyłek pisarskich w dokumentach tj jak SWZ i załączniki, czy jest to niedopuszczalne i kontrola będzie patrzeć na datę utworzenia dokumentu i musi być ona zgodną z dniem wysłania do publikacji ogłoszenia(08.10) ? I czy jeżeli dokonuję jakiś zmian pisarskich powinnam sporządzać protokół z Komisji opisując, że np. w Kalkulacji cenowej usunęłam słowo ? Proszę o opinię
Dzień dobry, W TEDzie ogłosiłam ogłoszenie dnia 08.10, Ogłoszenie zostało opublikowane dnia 13.10, moje pytanie: czy w między czasie (od 8 do 13) mogę dokonać omyłek pisarskich w dokumentach tj jak SWZ i załączniki, czy jest to niedopuszczalne i kontrola będzie patrzeć na datę utworzenia dokumentu i musi być ona zgodną z dniem wysłania do publikacji ogłoszenia(08.10) ? I czy jeżeli dokonuję jakiś zmian pisarskich powinnam sporządzać protokół z Komisji opisując, że np. w Kalkulacji cenowej usunęłam słowo ? Proszę o opinię
0
2021-10-13 12:09 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Nigdzie nie jest napisane, ze SWZ ma być zatwierdzona w dniu przesłania ogłoszenia. Jeśli znaleziono jakieś literówki, które nie mają przełożenia na ogłoszenie to ja bym poprawiła przed zamieszczeniem na stronie. Nie widzę tu żadnych przeciwwskazań.
Nigdzie nie jest napisane, ze SWZ ma być zatwierdzona w dniu przesłania ogłoszenia. Jeśli znaleziono jakieś literówki, które nie mają przełożenia na ogłoszenie to ja bym poprawiła przed zamieszczeniem na stronie. Nie widzę tu żadnych przeciwwskazań.
0
2021-10-13 12:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy