Forum

Powrót pełnomocnictwo

A.

Agnieszka .....

70

Zgodnie z KRS prezes może ustanowić dwóch pełnomocników. Ustanowił jednego i tylko jeden podpisał ofertę co zrobić dalej?
Zgodnie z KRS prezes może ustanowić dwóch pełnomocników. Ustanowił jednego i tylko jeden podpisał ofertę co zrobić dalej?
0
2021-10-19 13:42 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Jeżeli zgodnie z KRS prezes mógł działać jednoosobowo (a więc również ustanawiać pełnomocnika), to nie widzę problemu.
Chyba że jest tam też zapis, że pełnomocnicy mają działać wspólnie - ale nie wydaję mi się, to tylko takie moje dywagacje.
A przy okazji: Nie spotkałem się aby w krs była ograniczana liczba pełnomocników. Coś nowego czy to takie widzimisię?
Jeżeli zgodnie z KRS prezes mógł działać jednoosobowo (a więc również ustanawiać pełnomocnika), to nie widzę problemu. Chyba że jest tam też zapis, że pełnomocnicy mają działać wspólnie - ale nie wydaję mi się, to tylko takie moje dywagacje. A przy okazji: Nie spotkałem się aby w krs była ograniczana liczba pełnomocników. Coś nowego czy to takie widzimisię?
0
2021-10-19 13:54 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy