Forum

Powrót PRZETARG UNJNY - NA ŚMIECI - ZMIANA SWZ , czy wydłużyć termin

K.

Katarzyna .....

0

30.09.2021r ogłosiłam przetarg na odbiór śmieci na 2 lata. Otwarcie ofert jest 2.11.2021. Planujemy zmianę SWZ odnośnie doprecyzowania zapisów o PSZOK (tj. o utworzeniu nie dalej niż 15 km od granic gminy). Czy powinnam wydłużyć termin składania ofert. Proszę o podpowiedź.
30.09.2021r ogłosiłam przetarg na odbiór śmieci na 2 lata. Otwarcie ofert jest 2.11.2021. Planujemy zmianę SWZ odnośnie doprecyzowania zapisów o PSZOK (tj. o utworzeniu nie dalej niż 15 km od granic gminy). Czy powinnam wydłużyć termin składania ofert. Proszę o podpowiedź.
0
2021-10-20 10:49 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ja bym wydłużył.
To jednak jest zmiana która może wymagać od wykonawcy jakiegoś zachodu.
BTW dlaczego 15 km poza gminą? Jako mieszkaniec gminy nie chciałbym na PSZOK jeździć tak daleko. Nie można wymusić PSZOKu na terenie gminy?
Ja bym wydłużył. To jednak jest zmiana która może wymagać od wykonawcy jakiegoś zachodu. BTW dlaczego 15 km poza gminą? Jako mieszkaniec gminy nie chciałbym na PSZOK jeździć tak daleko. Nie można wymusić PSZOKu na terenie gminy?
0
2021-10-20 10:52 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy