Forum

Powrót PN Jedz warunki udziału

M.

Magdalena .....

4

Dzień dobry,
po raz pierwszy ogłaszam wg nowych przepisów przetarg nieograniczony.
I teraz jak mam warunki udziału: realizacje konkretnych usług i wymóg dysponowania osobami.
Czy to wszystko wypisują wykonawcy w JEDZ, czy należy zrobić osobne załączniki pod tytułem - wykaz osób, wykaz zrealizowanych usług.

Planowana jest procedura odwrócona, Jedz do oferty mają złożyć wszyscy wykonawcy, na wezwanie podmiotowe środki dowodowe.

Dziękuje ;)
Dzień dobry, po raz pierwszy ogłaszam wg nowych przepisów przetarg nieograniczony. I teraz jak mam warunki udziału: realizacje konkretnych usług i wymóg dysponowania osobami. Czy to wszystko wypisują wykonawcy w JEDZ, czy należy zrobić osobne załączniki pod tytułem - wykaz osób, wykaz zrealizowanych usług. Planowana jest procedura odwrócona, Jedz do oferty mają złożyć wszyscy wykonawcy, na wezwanie podmiotowe środki dowodowe. Dziękuje ;)
0
2021-10-26 08:14 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jedz to oświadczenie wstepne w którym mają potwierdzić spełnianie warunków, natomiast czy będziesz żądać PŚD to zależy od ciebie
jedz to oświadczenie wstepne w którym mają potwierdzić spełnianie warunków, natomiast czy będziesz żądać PŚD to zależy od ciebie
0
2021-10-26 08:17 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy