Forum

Powrót jaki tryb zastosowac?

A.

Anna .....

32

Witam,
Mam taką sytuację - postępowanie na leki (10 zadań) - łączna wartość 1 232 000,00 zł. Postępowanie zostało przeprowadzone w trybie PN powyżej progu. Za pierwszym razem postępowanie było unieważnione na wadę postępowania. Za drugim razem - wyszło 9 zadań, 1 zadanie nie wyszło - brak ofert. Zadanie, na które nie było ofert jest oszacowane na wartość 30 tys. zł. Dodam, ze za pierwszym razem na to zadanie były oferty.
Proszę podpowiedzcie, jakim trybem mogę przeprowadzić postępowanie na to Zadanie, które nie wyszło.
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Witam, Mam taką sytuację - postępowanie na leki (10 zadań) - łączna wartość 1 232 000,00 zł. Postępowanie zostało przeprowadzone w trybie PN powyżej progu. Za pierwszym razem postępowanie było unieważnione na wadę postępowania. Za drugim razem - wyszło 9 zadań, 1 zadanie nie wyszło - brak ofert. Zadanie, na które nie było ofert jest oszacowane na wartość 30 tys. zł. Dodam, ze za pierwszym razem na to zadanie były oferty. Proszę podpowiedzcie, jakim trybem mogę przeprowadzić postępowanie na to Zadanie, które nie wyszło. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
0
2021-10-29 09:45 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Oszacować zamówienie dla zadania które nie wyszło. Jeśli oszacowanie wyszło na 30 000 zł to zrobić zamówienie do 130 000 zl na podstawie regulaminu wewnętrznego.
Oszacować zamówienie dla zadania które nie wyszło. Jeśli oszacowanie wyszło na 30 000 zł to zrobić zamówienie do 130 000 zl na podstawie regulaminu wewnętrznego.
0
2021-10-29 10:27 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy