Forum

Powrót poprawić czy odrzucić?

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

no, hejka tak pomyślałem że może się wypowiecie w temacie.
Postępowanie na dostawę paliwa.
zapis sposobu obliczenia ceny:
"Do kalkulacji ceny 1 litra oleju napędowego należy przyjąć cenę hurtową 1 m³ tego produktu u producenta (rafinerii) aktualną na dzień ogłoszenia niniejszego zamówienia"
i tu jeden z wykonawców w ofercie wskazuje producenta ale cenę na dzień przed otwarciem.
poprawić czy odrzucić? dodam że dane mam bo pozostali wskazali tego samego producenta i właściwy dzień.
no, dobra czekam na opinie :))
no, hejka tak pomyślałem że może się wypowiecie w temacie. Postępowanie na dostawę paliwa. zapis sposobu obliczenia ceny: "Do kalkulacji ceny 1 litra oleju napędowego należy przyjąć cenę hurtową 1 m³ tego produktu u producenta (rafinerii) aktualną na dzień ogłoszenia niniejszego zamówienia" i tu jeden z wykonawców w ofercie wskazuje producenta ale cenę na dzień przed otwarciem. poprawić czy odrzucić? dodam że dane mam bo pozostali wskazali tego samego producenta i właściwy dzień. no, dobra czekam na opinie :))
0
2021-11-05 11:55 0

A.

Anna .....

Fachowiec 145

My mamy taki zapis (komisja przetargowa ustala datę ) UWAGA: w kolumnie 4 formularza cenowego należy podać cenę hurtową producenta netto za 1 litr oleju opałowego z dnia np. podaję konkretną datę, taką na 3 dni przed składaniem oferty. Ja konkretnie wpisuję we formularzu oferty tę datę. W tej sytuacji myślę że sprawdziłabym czy taka cena była na dzień ogłoszenia zamówienia . Jeżeli tak to bym opisała w protokole, jeżeli inna to niestety odrzuciłabym.
My mamy taki zapis (komisja przetargowa ustala datę ) UWAGA: w kolumnie 4 formularza cenowego należy podać cenę hurtową producenta netto za 1 litr oleju opałowego z dnia np. podaję konkretną datę, taką na 3 dni przed składaniem oferty. Ja konkretnie wpisuję we formularzu oferty tę datę. W tej sytuacji myślę że sprawdziłabym czy taka cena była na dzień ogłoszenia zamówienia . Jeżeli tak to bym opisała w protokole, jeżeli inna to niestety odrzuciłabym.
0
2021-11-05 12:53 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy