Forum

Powrót Informacja o złożonych wnioskach o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofertach - ładowanie pliku XML

K.

Kinga .....

42

Tworząc nową informację o złożonych ofertach w postępowaniu na portalu E zamówienia, od dwóch dni nie jestem w stanie załadować pliku XML (z informacjami o złożonych ofertach z wcześniejszych postępowań ) w celu wykorzystania części informacji. Plik XML udaje mi się ściągnąć, ale nie dam rady go załadować - ponieważ portal E zamówienia nie reaguje. Wcześniej nie był takich problemów.
Czy ktoś wie czy jest jakiś ogólny problem na E zamówieniach i nie można chwilowo ładować plików XML. I w związku z tym wszystko trzeba wpisywać ręcznie?
Tworząc nową informację o złożonych ofertach w postępowaniu na portalu E zamówienia, od dwóch dni nie jestem w stanie załadować pliku XML (z informacjami o złożonych ofertach z wcześniejszych postępowań ) w celu wykorzystania części informacji. Plik XML udaje mi się ściągnąć, ale nie dam rady go załadować - ponieważ portal E zamówienia nie reaguje. Wcześniej nie był takich problemów. Czy ktoś wie czy jest jakiś ogólny problem na E zamówieniach i nie można chwilowo ładować plików XML. I w związku z tym wszystko trzeba wpisywać ręcznie?
0
2021-11-09 08:05 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Zmieniły się chyba te szablony po ostatnich aktualizacjach (kwestie programistyczne) i dlatego te stare już się nie chcą ładować. Wcześniej też nie zawsze się ładowały - jeżeli były obszerne.
Zmieniły się chyba te szablony po ostatnich aktualizacjach (kwestie programistyczne) i dlatego te stare już się nie chcą ładować. Wcześniej też nie zawsze się ładowały - jeżeli były obszerne.
0
2021-11-09 08:12 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy