Forum

Powrót postepowanie unijne - zmiana w SWZ

K.

Katarzyna .....

0

Witam,
w postepowaniu unijnym mam podany okreslony termin na realizacje zamowienia. Dzis moze okazac sie ze bede mogla go troche wydluzyc (chodzi o dotacje - moze zostac przedluzony termin jej wykorzystania). Niestety dzieje sie to na ostatnia chwile. Termin skladania ofert mam na piatek 12.11 do 10.00. W przypadku zmiany w SWZ, musze zmienic ogloszenie, a zmiane moglabym opublikowac nie wczesniej niz 48 godz od momentu przekazania ogloszenia o zmianie do DZUUE, zgadza sie? Czyli to wypadaloby juz w dniu skladania ofert? Oczywiscie w gre wchodziloby przedluzenie terminu skladania ofert, ale czy taka zmiana na ostatnia chwile bedzie ok? Poprosze o pomoc...
Witam, w postepowaniu unijnym mam podany okreslony termin na realizacje zamowienia. Dzis moze okazac sie ze bede mogla go troche wydluzyc (chodzi o dotacje - moze zostac przedluzony termin jej wykorzystania). Niestety dzieje sie to na ostatnia chwile. Termin skladania ofert mam na piatek 12.11 do 10.00. W przypadku zmiany w SWZ, musze zmienic ogloszenie, a zmiane moglabym opublikowac nie wczesniej niz 48 godz od momentu przekazania ogloszenia o zmianie do DZUUE, zgadza sie? Czyli to wypadaloby juz w dniu skladania ofert? Oczywiscie w gre wchodziloby przedluzenie terminu skladania ofert, ale czy taka zmiana na ostatnia chwile bedzie ok? Poprosze o pomoc...
0
2021-11-09 13:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy