Forum

Powrót informacja o kwocie

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Czy na stronie prowadzonego postępowania w systemie miniPortal informację o kwocie zamieszczać przed otwarciem ofert w formie załączonego pliku? Okienko do uzupełnienia pojawia się dopiero po terminie otwarcia ofert.
Czy na stronie prowadzonego postępowania w systemie miniPortal informację o kwocie zamieszczać przed otwarciem ofert w formie załączonego pliku? Okienko do uzupełnienia pojawia się dopiero po terminie otwarcia ofert.
0
2021-11-18 10:33 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Pisałam kiedyś w tej sprawie z miniPortalem. Odpisali, że odpowiednie okno pojawia się po upłynięciu terminu na otwieranie ofert – czyli Zamawiający prowadząc postępowanie najpierw uzupełnia, a następnie odszyfrowuje oferty.
Odnośnie udokumentowania zmian – wszelkie działania Zamawiającego dostępne są w zakładce „Historia pracy”. Wprowadzenie kwoty jest zmianą w postępowaniu, która dostępna jest w historii pracy. Deszyfrowanie jest też widoczne na tej liście. Widać więc, czy przed deszyfrowaniem ofert, a po upłynięciu czasu na otwarcie ofert, Zamawiający wprowadził do postępowania jakąś informację.

Ja osobiście mimo wszystko dodaje osobny plik z kwota przed terminem otwarcie :)
Pisałam kiedyś w tej sprawie z miniPortalem. Odpisali, że odpowiednie okno pojawia się po upłynięciu terminu na otwieranie ofert – czyli Zamawiający prowadząc postępowanie najpierw uzupełnia, a następnie odszyfrowuje oferty. Odnośnie udokumentowania zmian – wszelkie działania Zamawiającego dostępne są w zakładce „Historia pracy”. Wprowadzenie kwoty jest zmianą w postępowaniu, która dostępna jest w historii pracy. Deszyfrowanie jest też widoczne na tej liście. Widać więc, czy przed deszyfrowaniem ofert, a po upłynięciu czasu na otwarcie ofert, Zamawiający wprowadził do postępowania jakąś informację. Ja osobiście mimo wszystko dodaje osobny plik z kwota przed terminem otwarcie :)
0
2021-11-18 11:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy