Forum

Powrót Konieczność podania do publicznej wiadomości składu komisji przed otwarciem ofert przy przetargu nieograniczonym.

Ł.

Łukasz .....

37

Witam.
Mam mały problem, w zasadzie potrzebuję wskazówki. Czy istnieje konieczność podania do publicznej wiadomości składu komisji przed otwarciem ofert przy przetargu nieograniczonym. Jeśli tak wdzięczy będę za wskazanie podstawy prawnej. Pytanie moje wynika z małej "zaskoczki" jaka wczoraj mnie spotkała przy otwieraniu ofert w moim pierwszym przetargu nieograniczonym na platformie komercyjnej jaką posiadamy.
Będę wdzięczny za każdą wskazówkę.
Witam. Mam mały problem, w zasadzie potrzebuję wskazówki. Czy istnieje konieczność podania do publicznej wiadomości składu komisji przed otwarciem ofert przy przetargu nieograniczonym. Jeśli tak wdzięczy będę za wskazanie podstawy prawnej. Pytanie moje wynika z małej "zaskoczki" jaka wczoraj mnie spotkała przy otwieraniu ofert w moim pierwszym przetargu nieograniczonym na platformie komercyjnej jaką posiadamy. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę.
0
2021-11-19 07:26 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Nie ma takiego obowiązku i nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją.
Nie ma takiego obowiązku i nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją.
0
2021-11-19 07:44 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy