Forum

Powrót Raport z realizacji umowy

J.

Joanna .....

58

Czy raport z realizacjia umowy przesyłamy do BZP w ciągu 30 dni od jej wykonania / podpisania protokołu odbioru, czy mi się coś ubzdurało? Że go sporządzam, to wiem, ale czy tylko dla "własnej" wiadomości? Podrzućcie mi proszę właściwe zapisy z ustawy, bo się zamotałam....
Czy raport z realizacjia umowy przesyłamy do BZP w ciągu 30 dni od jej wykonania / podpisania protokołu odbioru, czy mi się coś ubzdurało? Że go sporządzam, to wiem, ale czy tylko dla "własnej" wiadomości? Podrzućcie mi proszę właściwe zapisy z ustawy, bo się zamotałam....
0
2021-11-19 12:13 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Raport sporządza się z reguły w określonych w ustawie przypadkach - art. 446 w terminie miesiąca (art. 446 ust. 4).
Natomiast obowiązkowe jest sporządzenie ogłoszenia o wykonaniu umowy w terminie 30 dni od wykonania umowy - art. 448
Raport sporządza się z reguły w określonych w ustawie przypadkach - art. 446 w terminie miesiąca (art. 446 ust. 4). Natomiast obowiązkowe jest sporządzenie ogłoszenia o wykonaniu umowy w terminie 30 dni od wykonania umowy - art. 448
0
2021-11-19 12:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy