Forum

Powrót Błąd w ofercie

J.

Joanna .....

0

Dzień dobry,

mam taką sytuację: Wykonawca złożył Formularz oferty na druku formularza do Pakietu 1 a Zał. nr 2 Opis techniczny sprzętu na Pakiet 2 i do tego złożył również karty katalogowe do Pakietu 2. I nie wiem co mam teraz zrobić? czy jest oferta złożona na Pakiet 1 i podlega odrzuceniu gdyż opis dot. Pakietu 2 i jest nie zgodny czy mam pytać o wyjaśnienie i poprawić jako omyłkę inną lub pisarską?
Dzień dobry, mam taką sytuację: Wykonawca złożył Formularz oferty na druku formularza do Pakietu 1 a Zał. nr 2 Opis techniczny sprzętu na Pakiet 2 i do tego złożył również karty katalogowe do Pakietu 2. I nie wiem co mam teraz zrobić? czy jest oferta złożona na Pakiet 1 i podlega odrzuceniu gdyż opis dot. Pakietu 2 i jest nie zgodny czy mam pytać o wyjaśnienie i poprawić jako omyłkę inną lub pisarską?
0
2021-11-25 12:08 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

należy przeanalizować nie oznaczenia druków tylko informacje w formularzu. Czy dane zamieszczone w formularzu są niezgodne z wymaganiami. Jeżeli mimo złożenia formularza dla pakietu 1 znajdują się w nim wszystkie informacje wymagane dla pakietu 2 to nie powinniśmy odrzucać. Należy wskazać konkretny brak albo niezgodność a nie sam fakt "nie ten formularz".
należy przeanalizować nie oznaczenia druków tylko informacje w formularzu. Czy dane zamieszczone w formularzu są niezgodne z wymaganiami. Jeżeli mimo złożenia formularza dla pakietu 1 znajdują się w nim wszystkie informacje wymagane dla pakietu 2 to nie powinniśmy odrzucać. Należy wskazać konkretny brak albo niezgodność a nie sam fakt "nie ten formularz".
0
2021-11-25 13:07 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy