Forum

Powrót Art.524 PZP.

J.

Joanna .....

4

Dzień dobry.
Proszę o informacje. Postepowanie art. 275 u.1. TSO mam 1.12.2021, firma pisze mi:, że są zainteresowani postępowaniem i :"W związku z tym zwracam się z prośbą o informowanie o wszelkich zmianach zachodzących w dokumentacji niniejszego postepowania przetargowego, a także zgodnie z art. 524 ustawy Prawo zamówień publicznych wnoszę o przesłanie kopii odwołania dotyczącego treści ogłoszenia o zamówieniu lub dokumentów zamówienia, w szczególności dotyczącego SWZ, jeżeli takowe zostanie wniesione". Jak mam to rozumieć?
Dzień dobry. Proszę o informacje. Postepowanie art. 275 u.1. TSO mam 1.12.2021, firma pisze mi:, że są zainteresowani postępowaniem i :"W związku z tym zwracam się z prośbą o informowanie o wszelkich zmianach zachodzących w dokumentacji niniejszego postepowania przetargowego, a także zgodnie z art. 524 ustawy Prawo zamówień publicznych wnoszę o przesłanie kopii odwołania dotyczącego treści ogłoszenia o zamówieniu lub dokumentów zamówienia, w szczególności dotyczącego SWZ, jeżeli takowe zostanie wniesione". Jak mam to rozumieć?
0
2021-11-25 13:37 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

ja po prostu stosuje się do ustawy i zamieszczam n astronie. A jemu bym w grzecznych słowach o tym powiedział gdzie ma sobie szukać informacji _ ale ja jestem czasem upier....wy. więc może inni bardziej grzeczni ci cos innego podpowiedzą :)
ja po prostu stosuje się do ustawy i zamieszczam n astronie. A jemu bym w grzecznych słowach o tym powiedział gdzie ma sobie szukać informacji _ ale ja jestem czasem upier....wy. więc może inni bardziej grzeczni ci cos innego podpowiedzą :)
0
2021-11-25 13:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy