Nie wiem, czy to jest dobrze, bo dopiero przygotowuję się do przeprowadzenia wolnej ręki, ale wymyśliłam sobie taką kolejność :
a) aktualizuję plan zp wprowadzając nową pozycję,
b) konstruuję zaproszenie dla wykonawcy, w którym zamieszczam też opz, wzór umowy i ew. warunki udziału, i przesyłam je poprzez stronę Zamawiającego do konkretnego Wykonawcy,
c) zapraszam (poprzez platformę) Wykonawcę,
d) zamieszczam w BZP informację o zamiarze zawarcia umowy,
e) spotykam się (stacjonarnie:) z wykonawcą i negocjuję warunki zamówienia. (tu już wszystko papierowo?)?
f) sporządzam papierowy protokól z negocjacji,
g) zawieram umowę,
h) wysyłam do BZP ogłoszenie o udzieleniu zamówienia? <- czy to ogłoszenie zamieszczam też na własnej stronie internetowej (na platformie),
i) sporządzam papierowy protokół wg "ustawowego" druku,
j) realizuję umowę,
k) zamieszczam ogłoszenie o wykonaniu umowy.
To taka moja lista, ale mam nadzieję, że ktoś z Państwa ją potwierdzi.
Nie wiem, czy to jest dobrze, bo dopiero przygotowuję się do przeprowadzenia wolnej ręki, ale wymyśliłam sobie taką kolejność :
a) aktualizuję plan zp wprowadzając nową pozycję,
b) konstruuję zaproszenie dla wykonawcy, w którym zamieszczam też opz, wzór umowy i ew. warunki udziału, i przesyłam je poprzez stronę Zamawiającego do konkretnego Wykonawcy,
c) zapraszam (poprzez platformę) Wykonawcę,
d) zamieszczam w BZP informację o zamiarze zawarcia umowy,
e) spotykam się (stacjonarnie:) z wykonawcą i negocjuję warunki zamówienia. (tu już wszystko papierowo?)?
f) sporządzam papierowy protokól z negocjacji,
g) zawieram umowę,
h) wysyłam do BZP ogłoszenie o udzieleniu zamówienia? <- czy to ogłoszenie zamieszczam też na własnej stronie internetowej (na platformie),
i) sporządzam papierowy protokół wg "ustawowego" druku,
j) realizuję umowę,
k) zamieszczam ogłoszenie o wykonaniu umowy.
To taka moja lista, ale mam nadzieję, że ktoś z Państwa ją potwierdzi.
0
2021-12-07 14:39 1