Forum

Powrót Udostępnienie ofert

M.

Monika .....

15

Na podstawie art . 74 ust 2 pkt 1 załaczniki do protokołu czyli w tym oferty udostępnia siuę podokonaniu wyboru najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu ppostępowanaia z tym że oferty wraqz załącznikami udostępnia się niezwłocznie po otwarciu ofert, nie później jednak niż w terminie 3 dni od dnia otwarcia ofert uwzględniając art 166 .3 art. 291.1 zdanie drugie.
Dziś miałam otwarcie ofert o godz. 12. o godz. 13 udostepniłam informacje z otwarcia ofert. o Godz. 14 wpłynął wniosek o udostęponienie oferty.
Zasatanawiam się, bo 1 raz przygotowuje postępowanie elektronicznie kiedy mam udostępnić te dwie oferty na "naszej" platformie. Czy powinnam zrobić to np. jutro i czy dodatkowo popwinnam wysłać wykonawcy który złożył wniosek ofertę na adres email, który przesłał nam na adres mailowy sekretariatu.
Na podstawie art . 74 ust 2 pkt 1 załaczniki do protokołu czyli w tym oferty udostępnia siuę podokonaniu wyboru najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu ppostępowanaia z tym że oferty wraqz załącznikami udostępnia się niezwłocznie po otwarciu ofert, nie później jednak niż w terminie 3 dni od dnia otwarcia ofert uwzględniając art 166 .3 art. 291.1 zdanie drugie. Dziś miałam otwarcie ofert o godz. 12. o godz. 13 udostepniłam informacje z otwarcia ofert. o Godz. 14 wpłynął wniosek o udostęponienie oferty. Zasatanawiam się, bo 1 raz przygotowuje postępowanie elektronicznie kiedy mam udostępnić te dwie oferty na "naszej" platformie. Czy powinnam zrobić to np. jutro i czy dodatkowo popwinnam wysłać wykonawcy który złożył wniosek ofertę na adres email, który przesłał nam na adres mailowy sekretariatu.
0
2021-12-01 14:50 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Oferty udostępnia się tylko wnioskodawcy. Nie udostępnia się ofert na platformie.
Oferty udostępnia się tylko wnioskodawcy. Nie udostępnia się ofert na platformie.
0
2021-12-01 16:39 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy